Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sousedka venčící psa vyrušila v noci zloděje, který vykrádal auto

Nepříjemné problémy krátce po půlnoci v noci na pátek majitel osobního vozidla Volkswagen Caddy v Ostrově u Macochy. V noci ho probudila sousedka s tím, že mu někdo rozbil zadní sklo u auta.

Žena uslyšela řinčení rozbitého skla a poté uviděla osobu, která se pohybovala u aut zaparkovaných při místní prodejně potravin. Na dotaz, co tam dělá, jí odsekl mužský hlas vulgárními slovy. Poté nastoupil do auta pravděpodobně značky Citroën, které stálo u silnice a odjel směrem na Blansko.

Majitel auta pak zjistil, že mu zloděj ukradl z kufru pracovní nářadí v hodnotě deset tisíc korun. Konkrétně se jednalo o příklepovou vrtačku a sbíjecí kladivo, zn. Makita.„Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu krádež," uvedla policejní mluvčí Lenka Koryťáková.

Policisté nyní žádají svědky o pomoc. „V souvislosti s tímto případem žádáme případné svědky, pokud si někdo v inkriminovanou dobu povšiml podezřelého vozidla nebo osob v  dané obci, aby nás kontaktovali na telefonním čísle 974 631 396, popř. na lince tísňového volání 158," vyzvala mluvčí.

Zároveň však upozornila, že auto není trezor. „Opět upozorňujeme řidiče, že se nevyplácí nechávat ve vozidlech cenné a osobní věci. Ty se pak stávají pro zloděje velkým lákadlem a poté i poměrně snadnou kořistí. Buďte tedy na své věci opatrní a pamatujte, že automobil není trezor," uzavřela Koryťáková.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Ostrov u Macochy, krádež, auto, sousedka, Volkswagen Caddy, Citroën, Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sousedka venčící psa vyrušila v noci zloděje, který vykrádal auto  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.