Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Srbský řidič kamionu měl podezření, že mu někdo vlezl do přívěsu. Policisté tam našli čtyři běžence z Iránu

Na možné nezvané hosty upozornil české policisty srbský řidič kamionu na hraničním přechodu v Lanžhotě. Jeho tušení bylo správné. Policisté našli v přívěsu čtyři lidi - tři dospělé a dítě. Podle vlastních slov pocházejí z Iránu.

Překvapení pro policisty na hraničním přechodu v Lanžhotě připravil v sobotu po desáté hodině řidič srbského kamionu. Při kontrole jim sdělil podezření, že má v nákladovém prostoru nezvané cizí osoby.

Po otevření návěsu kamionu v něm policisté objevili čtyři cizince, tři dospělé a jedno dítě. Všichni byli bez dokladů a policistům přiznali, že jsou z Iránu. „Jak a kde se do nákladového prostoru dostali policisté budou zjišťovat při výslechu za přítomnosti tlumočníka," uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Řidič kamionu se podle policistů zachoval přesně tak, jak měl. „Srbský řidič zřejmě nebude stíhán za převaděčství, na cizince upozornil sám, vše nasvědčuje tomu, že s jejich nestandartním cestováním nemá nic společného," uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky běženci, kamion, řidič, Írán, policisté, Lanžhot, přívěs

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srbský řidič kamionu měl podezření, že mu někdo vlezl do přívěsu. Policisté tam našli čtyři běžence z Iránu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.