Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muže vyhodili z nočního rozjezdu. Pak se pokusil dát pěstí strážníkovi a skočit z mostu do Svratky

Pořádně rušnou noc zažili v sobotních ranních hodinách brněnští strážníci s třiatřicetiletým mužem. Ten nejdřív dělal nepokoje v nočním rozjezdu. Když ho vykázali a skončil v péči strážníků, jednoho z nich se pokusil zmlátit a pak chtěl skočit z mostu do Svratky.

Hlučný a gresivní muž otravoval jízdu dalším lidem okolo čtvrté hodiny ráno. Na Vídeňské došla řidič trpělivpst a vykázal cestujícího ze své linky 91. To už na zastávce čekali strážníci.

Muž nelenil a ihned po jednom vystartoval pěstí. Strážnník útok opětoval dávkou slzného spreje. „Útočník potom vyrukoval s mnoha vulgárními nadávkami a výhrůžkami, které později strážníci slovo od slova přepsali do úředního záznamu jako podklad pro správní řízení," popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Muž u sebe navíc neměl doklady a během čekání na ověření totožnosti republikovými policisty přiškočil k mostnímu zábradlí a pokusil se ho přelézt s tím, že prchne skokem do Svratky.

„Ani to mu však strážníci neumožnili, stáhli ho k sobě do bezpečí, a protože se neovládal, museli ho spoutat. Hlídka měla obavy, že by si opilý muž mohl chtít ublížit, a tak k němu přivolala zdravotníky," dodal Ghanem. Záchranáři po vyšetření doporučili převoz na záchytnou stanici. „Muž se celou dobu choval velmi hlučně a kromě znevážení úřední osoby je tedy podezřelý i z rušení nočního klidu," uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto, DPMB

Štítky rozjezd, agresor, alkohl, napadení, strážníci, most, Svratka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže vyhodili z nočního rozjezdu. Pak se pokusil dát pěstí strážníkovi a skočit z mostu do Svratky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.