Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U muže, kterému včera vybuchla na Staré Osadě neznámá látka, našli policisté vojenskou pyrotechniku

Jednašedesátiletý muž včera na Staré Osadě přenášel v igelitce neznámou látku, která vybuchla a zdevastovala mu ruku. Nikomu jinému se naštěstí nic nestalo. Policejní pyrotechnici poté u něj doma našli vojenskou pyrotechniku a nebezpečné látky, které bylo nutné zlikvidovat. Případ řeší kriminalisté.

Včera ráno se na Staré Osadě ozval výbuch. Jednašedesátiletému muži tam vybuchla v tašce neznámá látka. Seniorovi pyrotechnika zdevastovala ruku, byl proto odvezen do nemocnice. O jakou látku se jednalo, policisté zatím vyšetřuje.

V odpoledních hodinách poté provedli pyrotechnici v domě, který muž obývá, prohlídku bytových i nebytových prostor. Při ní pak našli naskladněnou vojenskou pyrotechniku a nebezpečné látky, které odvezli k likvidaci. 

„V průběhu zásahu pyrotechniků bylo z domu evakuováno celkem sedm osob. V současné době je okolí domu, které bylo pro zásah policistů a pyrotechniků uzavřené, volně přístupné.“ upřesnil mluvčí policie Bohumil Malášek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky pyrotechnika, výbuch, vojenská látka, Brno, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U muže, kterému včera vybuchla na Staré Osadě neznámá látka, našli policisté vojenskou pyrotechniku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.