Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Muž zatoužil po novém outfitu a ukradl plnou tašku oblečení za 10 tisíc. Za svůj módní výstřelek se dočká trestu

Strážníci městské policie dopadli zloděje, který vykradl butik s oblečením. Nové outfity měl k dispozici skládat ze zboží v ceně přes deset tisíc. Podezřelého jim duchapřítomně popsal svědek incidentu, a tak pachatele velmi brzy našli na Moravském náměstí.

Včera dopoledne se přímo v centru Brna událo pátrání po mladém muži, který údajně vykradl ochod s oblečením. Na dopadení si připsal výrazné zásluhy svědek, který podle svých slov viděl, jak mladík popadl tašku plnou oblečení a utíkal s ní pryč. Jak událost, tak i podezřelou osobu svědek do detailu popsal na lince 156 a strážníky dovedl až na Moravské náměstí, kde skutečně člověka odpovídajícího popisu našli. 

U sebe měl velkou nákupní tašku, ve které měl až po vrch nacpané nejrůznějším oblečením i s magnetickými čipy a cedulkami. Oblečení, které ukradl, bylo v ceně přes deset tisíc korun. 

Zaměstnanci obchodu pak hlídce prozradili, že na jednom z oken prodejny někdo poškodil zabezpečení. Strážníci proto vyhledali svědka, který volal na linku, a ten dopadeného muže poznal. 

„O tom, že nedošlo k záměně, se později přesvědčili i na záběrech z městského kamerového systému. Dvaatřicetiletého muže tedy předali státním policistům jako důvodně podezřelého z trestného činu.“ doplnil mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky zloděj, oblečení, Brno, butik, zásah, park, Moravské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž zatoužil po novém outfitu a ukradl plnou tašku oblečení za 10 tisíc. Za svůj módní výstřelek se dočká trestu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.