Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Podvodnice si vymyslela úmrtí syna, operaci srdce i vlastní smrt, aby z internetového milence dostala 200 tisíc

Podvodnice vytáhla ze svého internetového přítele 200 tisíc na nejrůznější smyšlené problémy. Její fantazie si s nešťastníkem pohrála až natolik, že poslal peníze na kremaci jejího syna, na operaci srdce a nakonec si povedená žena vymyslela i vlastní smrt. Zprávy z podsvětí za ni prý posílali zdravotníci.

Dva měsíce dopisování na sociálních sítích a mailovou poštou stačily sedmadvacetileté ženě z Brněnska k tomu, aby získala více než dvě stě tisíc korun poté, co se na internetu seznámila s o dva roky starším mužem. Virtuální vztah se především z pohledu muže začal slibně rozvíjet.

Náhle se však do rodícího se partnerského vztahu vložily nenadálé události. Aby je žena mohla vyřešit, požádala svého virtuálního milého o peníze. Nejdříve šlo o koupi domu, později také na opravu jeho střechy. 

Následně podvodnice, které rozhodně ve vymýšlení důvodů nechyběla pozoruhodná porce fantazie, vážně onemocněla a musela na operaci srdce. Bylo tedy nutné platit za data do mobilního telefonu.

Aby toho nebylo málo, v nemocnici ji o několik dnů později zastihla krutá zpráva o smrt jejího syna. Tentokrát potřebovala peníze na jeho kremaci. 

To už začalo být internetovému příteli divné a odmítl jí peníze poslat, dokud nevyrovná stotisícový dluh. Nakonec se ale nechal přemluvit a poslal vykutálené ženštině dalších 60 tisíc. To už s milovanou ženou komunikoval SMS zprávami přes zdravotní personál. Její stav totiž byl prý velmi vážný a ona nemohla psát zprávy. I tak se jí z podstatě neznámého muže podařilo dostat další obnos na ošetřování nebo rozvod. Nakonec se nešťastník dozvěděl, že jeho krásná neznámá zemřela. 

„K oznámení případu policii se odhodlal až poté, co na sociálních sítích zjistil, že jeho virtuální partnerka je stále aktivní. Žena, jejíž činnost není policistům neznámá, nyní musí počítat se stíháním za podvod.“ uvedl mluvčí policie Bohumil Malášek.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky podvodnice, peníze, internet, smrt, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaroslav Sedlář

A nyní ještě o červené karkulce.....

Pátek, 22. května 2020, 08:27Odpovědět

Podvodnice si vymyslela úmrtí syna, operaci srdce i vlastní smrt, aby z internetového milence dostala 200 tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.