Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Agresivní cizinec kopal v nočním rozjezdu do sedaček a vyhrožoval ostatním cestujícím

Vypjaté emoce museli mírnit brněnští strážníci dnes po půlnoci v autobusu linky 98 směřujícím do Líšně. Dispečeři dopravního podniku oznámili na lince 156, že ve vozidle jede velmi agresivní muž, sprostě křičí na cestující a ohrožuje je. Šestačtyřicetiletý muž se nakonec pokusil napadnout i strážníky, skončil v poutech.

K autobusu tak hned vyrazily nejbližší hlídky strážníků. Přibližně minutu po telefonátu se z dispečinku dopravního podniku ozvali podruhé a oznámili, že se situace vyostřila natolik, že řidič odstavil autobus na zastávce Sedláčkova a nemohl pokračovat dál v jízdě.

Po pár minutách přijeli na místo strážníci, cizinec mezitím kopal do sedadel a vulgárně nadával ostatním cestujícím. Agresivita muže nepřešla ani po příjezdu strážníků a jednoho z nich se pokusil napadnout. To se mu vymstilo a skončil v poutech. 

Evidentně opilý cizinec pak nešetřil sprostými urážkami ani na adresu policistlů. „Muž je podezřelý z přestupku proti občanskému soužití a z porušení mimořádných opatření, protože neměl nasazenou roušku. Případem se bude zabývat správní orgán," uzavřel mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ilustrační foto

Štítky rozjezd, cizinec, brno, strážníci, Líšeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní cizinec kopal v nočním rozjezdu do sedaček a vyhrožoval ostatním cestujícím  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.