Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladík v Brně kopal do automatu na jízdenky, strážníkům tvrdil, že je to normální

Takové normální kopání do automatu na jízdenky si při čekání na šalinu užíval čtyřiadvacetiletý mladík. Zcela běžné to ale nepřišlo hlídce strážníků, která výtržníka sledovala skrz městské kamery. Svůj pozdější odjezd mládenec okomentoval nadávkami a vulgárním gestem, teď ho čeká správní řízení.

Dlouhé čekání na šalinu si čtyřiadvacetiletý mladík krátil kopáním do jízdenkového automatu. Pozdě večer se ale na nebohém stroji pokusil vyřádit přímo pod městskémi kamerami. 

Radost z Radost z toho, že vůz linky číslo 1 jedoucí do Bystrce, konečně přijel a on mohl nastoupit, mu ale vzápětí překazili strážníci, kteří jeho počínání delší dobu sledovali. Ještě než šalina stihla zavřít dveře, hlídka mladého výtržníka doprovodila z vozu zase zpátky na zastávku. 

Tam se jim mladík bez okolků přiznal a hlídce sdělil, že mu takové chování přijde normální. Běžné mu následně přišlo i vulgární gesto a sprosté nadávky na adresu strážníků kvůli pozdějšímu odjezdu ze zastávky, s čímž ovšem hlídka nesouhlasila. 

„Správní orgán si ho předvolá kvůli podezřením z majetkového přestupku a znevážení úřední osoby.“ vysvětlil mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MMB

Štítky jízdenky, strážníci, automat, výtržník, škoda, Brno, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík v Brně kopal do automatu na jízdenky, strážníkům tvrdil, že je to normální  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.