Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Opilý výtržník se řítil ulicí jako Hulk, převracel popelnice a poničil 14 aut i skleněné dveře

Po požití alkoholu se ze sedmadvacetiletého muže stal hotový Hulk a ničil, co mu přišlo do cesty. Jeho řádění odneslo 14 zaparkovaných aut i skleněné dveře. Policisté předběžně vyčíslili škody na padesát tisíc. Výtržník si na obvinění počkal v policejní cele.

Vyškovští řidiči se určitě nevzbudili do nedělního rána s dobrou náladou. Okolo třetí hodiny ráno totiž policisté museli zakročit po oznámení místní ženy, která si všimla podezřelé postavy. Neznámý převracel popelnice a útočil na zaparovaná auta. 

Hlídka vyškovských policistů skutečně zadržela mladíka, který řádil v ulicích Dukelská, Sportovní a Letní jako utržený ze řetězu. Sedmadvacetiletý muž se před ničením řádně posílil alkoholem, policisté mu naměřili téměř dvě promile. Strážci zákona výtržníka předali zdravotníkům na lékařskou prohlídku, a pak výtečník putoval do policejní cely. 

Ačkoli si mladík údajně nic nepamatuje, policisté rozsah škody předběžně vyčíslili na padesát tisíc. Jako ničivá vlna Tsunami stihl opilý muž poničit 14 aut, kterým rozmlátil zpětná zrcátka a vysklil okna. Stihl navíc vykopnout i proskledné dveře v ulici Dukelská. 

„Policisté se případem a jeho okolnostmi nadále zabývají, přesný motiv jednání do té doby bezúhonného mladíka je předmětem dalšího šetření. Mladý muž je podezřelý z výtržnictví a poškození cizí věci.“ uvedla tisková mluvčí policie Alice Musilová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pčr

Štítky výtržník, alkohol, policie, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý výtržník se řítil ulicí jako Hulk, převracel popelnice a poničil 14 aut i skleněné dveře  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.