Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Gang v Brně brutálně zmlátil a okradl staršího muže, policisté v jednom z agresorů poznali celostátně hledaného násilníka

Skupina mladých mužů a jedné ženy ve středu brutálně napadla staršího muže. Hlídku městských policistů k němu zavolal náhodný řidič v Pisárkách, který si zraněného všiml. Napadený pětapadesátiletý muž byl těžce zraněný a chyběly mu osobní věci. Policisté spolu se strážníky podezřelé brzy našli a v jednom z nich poznali celostátně hledaného muže.

Nepochopitelnou agresivitu předvedla ve středu večer skupina lupičů. Městskou policii přivolal řidič, jedoucí po Pisárecké ulici, kde zahlédl staršího muže se silně zakrvácenou hlavou i oblečením. Hlídka strážníků okamžitě přijela na místo, kde zraněného pětapadesátiletého muže skutečně objevila u autobusové zastávky.

Muž se jim svěřil, že ho hrubě napadla tříčlenná skupina mladých mužů doprovázených ženou. Přes operační středisko mu proto hlídka v rychlosti zavolala sanitku, aby nebohého muže zdravotníci ošetřili. Krom sanitky si strážníci přivolali také posily v podobě dalších městských, ale i státních policistů a dali se do pátrání po podezřelých.

To se jim povedlo během krátké doby, všechny pachatele ve věku od 23 do 45 let dopadli. Jeden z mužů byl dokonce celostátně hledaný a na své botě měl stopy krve. 

„Hlídka městské policie objevila i osobní věci napadeného. Strážníci případ předali Policii ČR pro důvodné podezření z trestného činu.“ upřesnil mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Pešek

Štítky agresoři, policie, celostátně hledaný, gang, ublížení, Brno, Pisárky, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gang v Brně brutálně zmlátil a okradl staršího muže, policisté v jednom z agresorů poznali celostátně hledaného násilníka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.