Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

FOTO: Neznámý vandal stříká na zaparkovaná auta žíravinu, škoda jde do desítek tisíc

Po ničení cizího majetku se do ulic vydává celý lačný neznámý vandal. Žíravinou pak stříká lak na zaparkovaných autech a svůj cíl si vybírá zcela náhodně. Policisté proto vyzývají majitele aut, aby si na svá vozidla dávali větší pozor. Vandal už způsobil škodu přes 40 tisíc.

V Bílovicích nad Svitavou začínají mít lidé strach parkovat venku. V uplynulých dnech se totiž do ulic vydal neznámý vandal, který pod rouškou tmy na stojící auta stříká zatím nezjištěnou žíravinu. Ta lak rozleptala hned šesti autům, vandal majitelům způsobil škodu přes čtyřicet tisíc. 

Nepříjemná událost se v Bílovicích nestala poprvé, v průběhu několika minulých měsíců našli řidiči svá auta poleptaná na různých místech v obci. Vandal si svůj cíl vybírá pravděpodobně zcela náhodně, poničená jsou totiž auta všech značek, barev a stáří a útoky se odehrávají pokaždé jinde.

Policisté proto vyzývají místní, aby si na svá auta dávali pozor. „Policisté přivítají, pokud je občané upozorní na podezřelý pohyb osob u zaparkovaných aut, aby pachatele co nejdříve dopadli. Pomoci by jim mohli i kamerové záznamy z uvedených ulic, kde mohl být vandal zachycen.“ uvedl mluvčí policie David Chaloupka.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky vandal, auta, žíravina, Bílovice, škoda, pátrání, Bílovice nad Svitavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Neznámý vandal stříká na zaparkovaná auta žíravinu, škoda jde do desítek tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.