Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Agresivní muž v Brně mlátil svou příbuznou a zranil i strážníka. Skončil na psychiatrii

K případu domácího násilí vyjela včera hlídka strážníků. Čtyřiatřicetiletý muž na východě Brna fyzicky napadal svou příbuznou a pustil se i do strážníků. Jednomu z nich způsobil zranění nohy. Agresivní útočník skončil v péči psychiatrů.

Oznámení o údajně agresivním muži, který v domě na východě Brna ohrožuje příbuzné, přijalo včera operační středisko městské policie. Přímo před zraky strážníků čtyřiatřicetiletý muž napadl u otevřených dveří bytu svoji příbuznou. Hlídka musela okamžitě zakročit a s využitím donucovacích prostředků ho položit na zem, aby násilník nemohl ženě dál ubližovat. 

Jak žena, tak strážníci se snažili útočníkovi domluvit, aby se uklidnil, místo toho se však jeho agresivita ještě vystupňovala a začal kolem sebe kopat. Strážníci museli agresora nakonec spoutat.

„To už byla na místě i lékařka, která rozhodla o jeho převozu do psychiatrické nemocnice, kam putoval za asistence hlídky městské policie. Jeden ze strážníků při zákroku utrpěl poranění nohy a skončil v pracovní neschopnosti.“ popsal situaci mluvčí strážníků Pavel Šoba. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky agresor, násilí, psychiatrie, policie, zranění, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní muž v Brně mlátil svou příbuznou a zranil i strážníka. Skončil na psychiatrii  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.