Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Opilý zloděj chtěl z brněnské večerky odvrávorat s plným batohem piva. Teď mu hrozí osm let za mřížemi

Notně opilý zlodějíček neodhadl, kdy má dost. Do jedné z brněnských večerek se vydal pro nášup piva a do batohu si jich nacpal, co to šlo. Opomněl za ně ovšem zaplatit a pokusil se se svým lupem odvrávorat z prodejny. Přivolaná policie zjistila, že za podobné zlodějiny už byl dotyčný hned několikrát trestaný. Teď mu hrozí návrat do vězení na osm let.

Krátce před víkendem se do jedné z brněnských večerek vydal doplnit hladinku notně připitý mladý muž. Zanedbaný devětadvacetiletý zlodějíček se vpodvečer chopil hned několika plechovek s pivem, které si automaticky začal cpát do batohu jako by byl neviditelný. Jeho velmi podivné chování ale neušlo obsluze prodejny, která ho velmi bedlivě pozorovala. 

Hned poté, co svůj batoh naplnil až po okraj plechovkami zlatavého moku, se vrávoravou chůzí rozhodl prodejnu bez placení opustit. Venku ho ale obchodník pohotově chytil a okamžitě zavolal policii, jimž zlotřilce předal. 

Ti vemi brzy zjistili, že tato krádež není zlodějovo poprvé. Za podobnou činnost už byl v posledních třech letech hned několikrát trestaný. 

„Obviněnému tak nyní za krádež hrozí až 8 let trestu odnětí svobody a s návrhem na vzetí do vazby byl umístěn do policejní cely. Zde si už střízlivý počká na svůj soud.“ uvedl mluvčí brněnské policie Petr Vala. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky zloděj, škopky, pivo, policie, video, vězení, batoh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilý zloděj chtěl z brněnské večerky odvrávorat s plným batohem piva. Teď mu hrozí osm let za mřížemi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.