Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Namol opilý muž ležel bezvládně na chodbě bytovky, strážníky po probuzení sprostě urážel a pokusil se je napadnout

Strážníci městské policie včera pomáhali bezvládnému muži, který ležel nehybně na chodbě jednoho z vinohradských bytovek. Po probuzení je však útočník začal vulgárně urážet a napadat. Hlídka ho proto spoutala a očividně silně opilého muže si odvedl jeho bratr.

Včera večer se strážníci vydali na Vinohrady k jednomu z bytových domů, přivolali je vystrašení obyvatelé. Na zemi v jedné z chodeb totiž ležel na zemi bezvládný člověk. 

Hlídka se nejprve přesvědčila, že osmadvacetiletý muž dýchá a nepotřebuje první pomoc a mladíka probudili. Na to však zareagoval velmi podrážděně a neurvale, dokonce začal okamžitě strážníky sprostě urážet. Hlídka ho trpělivě ujišťovala, že dorazila v jeho zájmu a že se již po telefonu spojila s jeho bratrem.

Sourozenec přislíbil, že se o svého bratra postará, aby neskončil na záchytné stanici. Než však stihl přijít, silně opilý muž začal rukama ohrožovat jednoho ze strážníků a hned nato se pokusil napadnout i druhého. Hlídka proto na nic nečekala a útočníka spoutala. Bratr agresora se objevil v zápětí a i navzdory okolnostem si svého sourozence od policistů převzal. 

„Když se podezřelý uklidnil, strážníci mu pouta sundali. Případ postoupí k projednání u správního orgánu.“ uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky agresor, brno, vinohrady, akohol, strážníci, chodba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý muž ležel bezvládně na chodbě bytovky, strážníky po probuzení sprostě urážel a pokusil se je napadnout  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.