Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

FOTO: Bezohlední řidiči si pletli silnice se závodní dráhou, někteří neměli papíry nebo řídili opilí

Dopravní policisté měli v týdnu plné ruce práce s nezodpovědnými řidiči. Při kontrolách zjistili překračování povolené rychlosti až o 87 kilometrů za hodinu. Narazili na řidiče se zákazem řízení i opilého muže za volantem.

Řidiči podle policistů v týdnu výrazně překračovali rychlost v obcích, mimo ně i na dálnici. Jedenadvacetiletý řidič projel obcí Čejč stokilometrovou rychlostí, při kontrole pak  předložil jenom doklady k vozu a občanský průkaz. Policisté rychle přišli na to, že má zákaz řízení až do roku 2021. Bude se tak kromě překročení povolené rychlosti zodpovídat i za porušení úředního nařízení. 

Pravidla na silnicích porušovali i motorkáři. Dva dokonce dostali zákaz řízení. První jel po silnici I/43 dokonce rychlostí 167 kilometrů za hodinu. Druhý sice překročil rychlostní limit jen o 28 kilometrů za hodinu, policisté mu však při dechové zkoušce naměřili 0,49 promile. „Jezděte bezpečně nejen o víkendu, alkohol na silnice rozhodně nepatří,“ vyzývá řidiče mluvčí policistů Pavel Šváb.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto od policistů

Štítky silnice, doprava, policisté, kontroly, Pavel Šváb, Čejč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Bezohlední řidiči si pletli silnice se závodní dráhou, někteří neměli papíry nebo řídili opilí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.