Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Agresivní dvojice si uspořádala v centru Brna hlučný večírek. Nejdřív napadla souseda, poté i strážníky

Večírek v bytě museli ukončit strážníci městské policie, hlučný pár totiž nejdřív napadl pěstmi souseda a pak i samotnou hlídku. Společnice osmačtyřicetiletého muže strážníky vulgárně urážela a poté se ho pokusila praštit do hlavy. Událost přijeli dořešit státní policisté, agresory teď čeká správní řízení.

Když nemohli na večírek ven, udělali si ho doma. Hlasitá hudba a smích se v noci na dnešek ozývaly z bytu ve středu Brna, kam přijela na základě telefonického oznámení hlídka městské policie. Nejdříve totiž šel o klid požádat muž, který se však místo slušné domluvy dočkal za přerušenou zábavu od osmačtyřicetiletého souseda pěstí do obličeje. 

Agresor se strážníky naprosto odmítal spolupracovat a neukázal ani občanský průkaz. Do sporu se přidala také o rok starší žena, která hlídce vulgárně nadávala. Nakonec se vrhla i na jednoho ze strážníků, toho se snažila odstrčit a potom ho i praštit do hlavy. Ten se ale ubránil a zuřivou ženu spoutal. 

„Identitu osob přijeli ověřit státní policisté, kteří současně vyloučili spáchání trestného činu. Strážníci tedy případ postoupí ke správnímu orgánu kvůli podezření z rušení nočního klidu, znevážení úřední osoby a přestupku proti občanskému soužití.“ okomentoval událost mluvčí městské policie Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky agresoři, Brno, centrum, policie, mpb, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní dvojice si uspořádala v centru Brna hlučný večírek. Nejdřív napadla souseda, poté i strážníky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.