Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Rychle a zběsile Brno. Řidič se proháněl městem rychlostí 188 kilometrů za hodinu

Na samozvané závodníky si v minulých dnech vyšlápli brněnští policisté. Nad výsledkem přitom zůstává rozum stát. Někteří řidiči se na padesátce řítili i stovkou, titul rekordmana pak drží řidič, který překročil povolenou rychlost o víc než 100 km/h.

Vydané doporučení policistům, aby omezili kontakt s veřejností, si někteří motoristé vysvětlili po svém. „Stále častěji se tak můžeme na prázdných moravských silnicích setkat s nejedním závodníkem. A právě těmto bláhovým šoférům musíme připomenout, že dopravní policisté na svou práci určitě nerezignovali. V žádném případě navíc nepřipustí, aby se pak z cestování stal divoký západ," prohlásil policejní mluvčí Petr Vala.

Brněnští policisté si tak na piráty silnic počíhali. V několika pípadech překročili řidiči rychlost o čtyřicet, padesát i sedmdesát kilometrů za hodinu. Absolutním rekordmanem byl však řidič BMW. 

„Splašenému závodníkovi strážci zákona naměřili neuvěřitelných 188 km/h. Za těžkou nohu na plynu tak musí počítat až s desetitisícovou pokutou a zákazem řízení až jeden rok," uzavřel Vala.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky vysoká rychlost, policisté, pokuty, Rychle a zběsile, Brno, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Rychle a zběsile Brno. Řidič se proháněl městem rychlostí 188 kilometrů za hodinu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.