Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Cizinec v Brně se kvůli exmanželce připoutal k plotu, nechtěla mu kvůli koronaviru předat dítě

Strážníci městské policie museli vyjíždět k muži, který se na protest připoutal k plotu, exmanželka mu prý kvůli koronaviru odmítla předat dítě. Po krátké rozmluvě se čtyřicetiletý cizinec odebral věc konzultovat s právníkem.

Nervozita kolem pandemie koronaviru prostupuje nejrůznějšími životními situacemi. Na konci minulého týdne obdrželi strážníci podivné telefonní oznámení, podle něhož se prý muž připoutal ke kovovému plotu. Vyjeli proto na Mariánské náměstí, kde se údajně měl muž nacházet. 

Když hlídka přijela na místo, skutečně našla muže připoutaného ke kování. Čtyřicátník strážníkům sdělil, že takto protestuje, protože mu jeho bývalá manželka žijící trvale v zahraničí odmítá předat dítě na dobu určenou soudem. Od městské policie ani od pracovníků nedalekého úřadu však zoufalý muž nic nepožadoval. Proto mu strážníci doporučili, aby se poradil se svým právníkem.

„Muž mu tedy přímo z Komárova zavolal a po krátkém rozhovoru odemkl pouta, se strážníky se rozloučil a odjel.“ doplnil tiskový mluvčí Jakub Ghanem. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, mpb, strážnici, cizinec, exmanželka, dítě, péče, Brno, COVID-19, pandemie covidu-19, obecní policie, Komárov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec v Brně se kvůli exmanželce připoutal k plotu, nechtěla mu kvůli koronaviru předat dítě  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.