Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Další bitka kvůli roušce. Zákaznice v obchodě začala mlátit prodavačku, pak jí ukradla brýle

Celostátně hledaná žena se vydala nakupovat bez ochranné roušky. Vedoucí, která ji upozornila, že bez zakrytých úst a nosu do obchodu nesmí, vulgárně nadávala a fyzicky napadla prodavačku. Teď jí hrozí až osm let ve vězení.

V úterý odpoledne zažili zákazníci i zaměstnanci jedné prodejny v Blučině hotové pozdvižení. Osmatřicetiletá žena si sem vyšla nakupovat bez ochranné roušky, na což ji zaměstnanci prodejny důrazně upozornili. Žena reagovala řadou nadávek a s osmapadesátiletou vedoucí se konflikt pokusila řešit křikem, poté zaútočila fyzicky.

Výlevy této zákaznice už přesáhly hranici, kterou byla vedoucí ochotna tolerovat. Zákaznice nejdříve shodila ze stolu pokladnu a následně napadla prodavačku. Sebrala jí z očí brýle a dala se k útěku. 

Žena byla celostátně hledaná

Na místo následně dorazili policisté a konflik začali řešit už mimo prodejnu, kde utíkající zákaznici s ukradenými brýlemi zadržel jeden z nakupujících mužů. 

Policie poté zjistila, že byl na agresivní ženu, kterou už dobře znali, vydán zatykač. Skončila proto v policejní cele a následně i ve vazbě. 

„K dřívějším prohřešku musí nyní počítat se stíháním za krádež. V současné době, kdy je vládou vyhlášený stav nouze, je trestní sazba v rozmezí od dvou do osmi let.“ doplnil mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky zatykač, rouška, brno, policie, agresor, prodavač, brýle, Blučina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další bitka kvůli roušce. Zákaznice v obchodě začala mlátit prodavačku, pak jí ukradla brýle  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.