Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Namol opilá třináctiletá dívka v Brně nadýchala 2,8 promile

Strážníci včera vyjížděli do Bohunic k silně opilé dívce, která za pomoci alkoholu rozhodla zapomenout na rodinné problémy. Třináctiletá školačka se nejdřív válela po zemi, poté se vyzvracela na ulici a usadila se se svým stejně starým kamarádem na lavičku. Dívka nadýchala téměř tři promile, chlapec jednu. Obě děti si převzali zdravotníci a případ bude krom policie řešit i sociálka.

Velmi svérázným způsobem se osobní problémy v rodině rozhodla řešit třináctiletá dívka se stejně starým kamarádem. Včera odpoledne se městská policie díky telefonátu na tísňovou linku dozvěděla, že v Bohunicích na zemi leží školačka a další člověk se ji snaží marně zvednout. Volající upozornil, že dívka není schopná se udržet na nohou a vyzvracela se na ulici.

Strážníci proto vyjeli na místo, kde našli na lavičce dvě třináctileté děti značně posilněné alkoholem. Dívka odpovídala nesouvisle a zmateně a stěžovala si na nevolnosti a bolesti hlavy. Při dechové zkoušce dívka nadýchala 2,8 promile, její stejně starý kamarád měl 1,1 promile alkoholu. Mladá slečna se poté strážníkům svěřila, že vodkou smíchanou se slivovicí se snaží vypořádat s rodinnými problémy. 

„K dětem přijeli zdravotníci a hlídka celý případ postoupila Policii České republiky. O události se od strážníků dozvědí i sociální pracovníci.“ oznámil mluvčí městské policie Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Brno, alkohol, policie, dívka, mladiství, Brno-Bohunice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilá třináctiletá dívka v Brně nadýchala 2,8 promile  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.