Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Boj Sparty a Komety mimo led. Dva fanoušci řešili spor v brněnském baru

O neplánovanou předehru vyřazovacích bojů hokejové extraligy se včera postarali dva návštěvníci baru v centru Brna. Kvůli odlišné klubové příslušnosti se začal u popíjení piva fanoušek Sparty a příznivec Komety hádat. Údajně mezi muži došlo i k potyčce, oba ale vyvázli bez zranění.

Hokejoví fandové se neshodli u piva

Při popíjení piva v baru v centru Brna se včera brzy ráno dali do řeči 43letý muž s dalším 28letým hostem. Jakmile přišlo na řadu téma sportu, začala atmosféra mezi muži houstnout. Oba totiž fandili jinému hokejovému klubu. Starší byl příznivcem pražské Sparty, mladší zase brněnské Komety, tedy klubů, které se spolu už za pár dní utkají na ledě v rámci play-off.

Situace se obešla bez zranění

Po několika urážkách došlo mezi fanoušky k potyčce, k místu byli přivoláni i strážníci. Ani jeden ze zarytých fandů nakonec neutrpěl žádné zranění. „Podezření z přestupku proti občanskému soužití projedná správní orgán,“ dodal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Kometa Brno

Štítky hokej, Sparta, Kometa, bar, potyčka, hádka, fanoušci, HC Sparta Praha, HC Kometa Brno, pivo, úraz, Extraliga ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Boj Sparty a Komety mimo led. Dva fanoušci řešili spor v brněnském baru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.