Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tři agresoři zmlátili v Brně muže, který je upozornil, že parkují na místě pro invalidy

Kvůli upozornění na špatné parkování napadla na severu Brna trojice mužů sedmačtyřicetiletého muže. Svědkům se podařilo nafotit, jak agresoři s nebohým mužem nakládají. Trojice bezstarostně odešla nakupovat do hypermarketu, před prodejnou na ni už ale čekali policisté. Teď je čeká obvinění ze spáchání trestného činu.

V pátek odpoledne měli strážníci co dočinění s agresivní posádkou BMW u hypermarketu na severu Brna. Auto hlídka zablokovala svým služebním vozem poté, co trojice agresorů údajně tvrdě zaútočila na sedmačtyřicetiletého muže a pak odešla nakupovat. 

Událost měla hned několik svědků a o nepříjemném zážitku strážníky informoval i sám napadený, který měl ještě na ústech stopy krve. Útok měl být reakcí na to, že si oběť dovolila upozornit posádku auta na to, že zabrali část parkovacího místa pro postižené a pěší kolem jejich vozu nemohou procházet.

Strážníci proto začali podle popisu svědků po trojici podezřelých ve věku od 28 do 54 let pátrat v prodejně, ta ale právě vyšla před obchod. Ve stejnou chvíli přijeli i státní policisté, kteří si případ převzali. 

„Strážníci je upozornili, že svědkům se podařilo incident nafotit, a případ jim předali pro podezření z trestného činu.“ okomentoval událost mluvčí městské policie Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky agresoři, hypermarket, Brno, trestný čin, BMW

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři agresoři zmlátili v Brně muže, který je upozornil, že parkují na místě pro invalidy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.