Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý muž se projel v cizí Felicii, pak rozbil pár květináčů a schoval se do křoví

Slušnou páteční jízdu má za sebou čtyřiatřicetiletý muž z Brna. Strážníci ho chytili poté, co se vloupal do cizího auta a pak rozbíjel květináče na okolních domech.

Brněnští strážníci vyjížděli v pátek večer do Bohunické ulice. Na silnici tam stálo opuštěné auto s otevřenými dveřmi. Svědci strážníkům řekli, že viděli člověka, který z něj vystoupil a nejistým krokem odešel.

U odstavené felicie pak oslovil strážníky její majitel a vysvětlil, že auto bylo původně zaparkované, zamčené a klíčky si v něm nezapomněl. Na hlídku se pak obrátil i mladý muž, jenž podezřelého muže viděl ve škodovce sedět. Pozoroval ho i při vystupování a velmi vratké chůzi, při níž si musel pomáhat opíráním o fasády domů.

„Ve stejné oblasti pátrala ještě další hlídka městské policie, a to po muži, jenž údajně poškozoval květináče v oknech a snažil se rozbít přístřešek na zastávce. Popis nasvědčoval tomu, že jde o stejnou osobu," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci nakonec podezřelého muže vypátrali u zastávky Traťová, kde se snažil ukrýt v křoví. Muž nadýchal rovná dvě promile. „Strážníci ho předali ho státním policistům kvůli možnému trestnému činu," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky alkohol, cizí auto, truhlíky, květináče, květináč, Škoda Felicia, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž se projel v cizí Felicii, pak rozbil pár květináčů a schoval se do křoví  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.