Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Policisté mají za sebou dvě náročná víkendová pátrání. Hledali matku s miminkem i seniorku

Hned dvě náročné pátrací akce mají za sebou jihomoravští policisté. V pátek hledalo několik desítek policistů maminku s miminkem, která ve špatném stavu opustila domov. O den později zase brněnští policisté pátrali po seniorce s Alzheimerovou nemocí.

Od pátečních večerních hodin pátrali policisté po matce s kojencem, která ve špatném psychickém stavu opustila domov. Rodinní příslušníci o ni a dítě měli obavu a tak zavolali policisty.

Do pátrání v místě bydliště a širším okolí se nakonec zapojily dvě desítky policistů včetně psovoda a policejního vrtulníku. Jejich řady pak posílili i dobrovolní hasiči. Ženu s dítětem se naštěstí nakonec podařilo najít až po čtvrté hodině ranní. „Ona i dítě byli bez zranění," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.

Další případ se stal jen pár hodin poté. Na policisty v Brně se v sobotu ráno obrátili rodinní příslušníci seniorky trpící alzheimerovou nemocí, která odešla z domu.

Do pátrací akce se zapojilo 25 policistů. Jejich řady pak posílil psovod se služebním psem a do vzduchu vzlétl i policejní vrtulník. Po několikahodinovém pátrání prochladlou ženu našli policisté pořádkové jednotky v blízkosti brněnského Arboreta. „Předali jsme ji do péče zdravotníků," uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky pátrání, zmizení, seniorka, matka, dítě, znojemsko, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté mají za sebou dvě náročná víkendová pátrání. Hledali matku s miminkem i seniorku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.