Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Žena na hlavním nádraží mlátila svého přítele. Jsem čarodějnice a prokleju vás, oznámila strážníkům

Nejen na Petrových kamenech se slétají čarodějnice, jedna se vydala i na hlavní nádraží v Brně. Se strážníky se dala do boje poté, co napadla pěstmi svého přítele, a hlídku městské policie seznámila se svým vulgárním slovníkem. Strážníkům, kteří ji spoutali, vyhrožovala, že ovládá čáry a prokleje je do morku kostí.

Včera zažili strážníci na hlavním nádraží tajemný večer. Zasahovat museli poté, co se dozvěděli, že tady čtyřiadvacetiletá žena ubližuje svému příteli. Toho údajně svalila na zem, zaklekla ho a tloukla do obličeje. 

Hlídka okamžitě útočnici odvedla stranou a vyslechla si od ní sérii ostrých urážek. I přes vulgarity ji trpělivě uklidňovali a nabádali, aby se mírnila. Žena však začala ohrožovat kolemjdoucí a pokusila se zaútočit i na strážníky, dostala proto pouta. 

Očividně opilá žena ale ve výčtu nadávek pokračovala a na strážníky křičela, že je čarodějnice. Hrozila jim, že je prokleje do morku kostí, a že poznají středověké praktiky a utrpení. Hlídka však ženu vrátila zpět do naší doby a ženu teď čeká správní řízení. 

„Čtyřiadvacetiletá žena je podezřelá z neuposlechnutí výzvy a znevážení úřední osoby i z přestupku proti občanskému soužití. Její partner si nestěžoval na žádná zranění.“ informoval policejní mluvčí Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky čarodějnice, Brno, strážníci, agresor, nádraží, hlavní nádraží, Petrovy kameny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Žena na hlavním nádraží mlátila svého přítele. Jsem čarodějnice a prokleju vás, oznámila strážníkům  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.