Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Policie hledá Superstar. Dva zloději v Brně ukradli karaoke

Dvojice neznámých zlodějíčků se očividně může přihlásit do věhlasné pěvecké soutěže. Na trénování hlasu teď mají doma ideální podmínky. Po vloupání do baru na Vranovské si totiž odnesli celou sadu na karaoke v hodnotě více než 70 tisíc. Místo lovců talentů po nich však pátrá policie. 

Nejen zlato v hrdle zatoužili mít dva zloději, kteří se v nočních hodinách rozhodli navštívit bar na ulici Vranovská. Bar měl ale zavřeno, dvojice proto vstupní dveře otevřela násilím a vydala se hledat poklady do kasy. Žádné peníze tam ale nenašli, začali se proto poohlížet alespoň po cennostech. 

Z baru nakonec neodešli s prázdnou a doma je teď čeká pořádná party. S sebou si vzali několik lahví alkoholu, dva televizory a celou sadu na karaoke. Majiteli tím způsobili škodu přes 70 tisíc korun. Nepočítali však s tím, že se do hledáčku kamer dostanou mnohem dříve a za jných okolností, než v pěvecké soutěži, oba výtečníci se totiž objevili na záznamech bezpečnostích kamer, díky kterým má teď policie k dispozici jejich podobu. 

Po zlodějských talentech pátrá policie

„Dejte nám vědět na tísňové lince police 158, či případně se můžete obrátit přímo na brněnské muže zákona na telefonní lince 974 625 465. Doufejme, že pobertové odcizené karaoke dobře využili a policistům tak budou moci o případu pěkně zazpívat.“ vyzývá veřejnost policejní mluvčí Petr Vala. 

První muž byl tmavší pleti, štíhlé postavy, ve věku kolem 25 let a vysoký byl kolem 180 cm. Oblečený byl do modré zimní bundy, černých tepláků s bílými pruhy a na nohou měl černé sportovní boty. Na hlavě měl nasazenou modrou kšiltovku a na rukou měl černé pletené bezprstové rukavice.

Spolupachatel byl taktéž muž tmavší pleti, silnější postavy, ve věku kolem 25 až 30 let a vysoký byl kolem 170 cm. Oblečený byl očividně světlé mikiny, černých tepláků a na nohou měl sportovní boty zn. NIKE. Na hlavně měl nasazenou černou kšiltovku s nápisem RISK.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky zloději, Brno, karaoke, video, policie, Nike

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie hledá Superstar. Dva zloději v Brně ukradli karaoke  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.