Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO/VIDEO: Poberta si po nezvané návštěvě brněnského domu odnesl bundy, tašky i školní batůžek malého chlapce

Na konci ledna se v Maloměřicích vydal na nezvanou návštěvu cizí muž. Při procházce po brněnských ulicích jej zaujal jeden z rodinných domů a pouhých pár vteřin mu stačilo k tomu, aby se do domu vloupal a odnesl z něj bundy a tašky za šest tisíc. Jako bonus si k úlovku přibalil i školní batůžek malého chlapce.

Po brněnských Maloměřicích se na konci ledna zezačátku bezcílně procházel neznámý muž, který se nestyděl obohatit se cizím majetkem. V dopoledních hodinách ho zaujal rodinný dům, kam se následně pokusil úspěšně vloupat. 

Po vniku do domu se rozhodl v předsíni pobrat vše, co by se dalo následně zpeněžit. Nejvíce ho zaujaly bundy a tašky, ve kterých by mohla být i nějaká ta finanční hotovost. Se snadno získanou kořistí se však ničema jen tak nespokojil, tak asi proto navíc jako bonus ukradl malému chlapečkovi jeho dětský školní batůžek. Škoda, kterou svým chováním majitelům způsobil, se vyšplhala na více než šest tisíc. 

„Už několik týdnů policisté z obvodního oddělení Brno – sever pátrají po neznámém pobertovi, který byl naštěstí při činu zaznamenán kamerou.“ popsal událost policejní mluvčí Petr Vala a prosí veřejnost o informace.

„Ozvěte se na policejní tísňové lince policie 158, popřípadě se můžete také obrátit přímo na brněnské kriminalisty na telefonním čísle 974 625 469.“  dodává Vala. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky zloděj, Maloměřice, Brno, batoh, policie, pátrání, dům, bunda, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO/VIDEO: Poberta si po nezvané návštěvě brněnského domu odnesl bundy, tašky i školní batůžek malého chlapce  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.