Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Polonahý muž v brněnském supermarketu vyzýval ostrahu k souboji

Během pátečního večera zákazníky i ostrahu supermarketu v centru Brna obtěžoval polonahý muž, který mezi regály vykřikoval, sprostě urážel a vyzýval ostrahu k souboji. Polonahý vyzyvatel skončil v poutech a následně na záchytce.

Brněnští strážníci výraželi v pátek večer do supermarketu v centru Brna, kde zákazníky a ostrahu údajně obtěžoval výstřední muž. Co bylo myšleno slovem "výstřední" hlídka pochopila hned při příjezdu do obchodu, kde mezi regály stál muž svlečený do půli těla, vykřikoval a na zemi před ním leželo zmačkané oblečení. 

„Chvíli předtím prý jednoho z pracovníků sprostě urážel a ponoukal k souboji. Strážníci podezřelého vyzvali, aby je následoval ven z obchodu,“ popisuje kuriózní situaci mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. Spoře oděný muž nehodlal uposlechnout a tak ho hlídka byla nucena spoutat. 

„Ani potom se neuklidnil, a protože jeho chování nasvědčovalo, že je pod vlivem drog nebo alkoholu, přivolala sanitku záchytné služby. Strážníci doprovodili zdravotníky do záchytné stanice, kde si muže převzala lékařka,“ dodává Ghanem. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Brno

Štítky polonahý muž, souboj, boj, ostraha, supermarket, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Polonahý muž v brněnském supermarketu vyzýval ostrahu k souboji  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.