Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pětatřicetiletá žena se kvůli dluhu pokusila zavraždit svou věřitelku. Po činu jí navíc ukradla skoro 60 tisíc

Předstírala, že jde vrátit peníze, aby svůj dluh smazala vraždou. Pětatřicetileté ženě se však věřitelku zabít nepodařilo, napadená útok přežila s těžkými zraněními. Agresorka jí po činu ještě ukradla téměř šedesát tisíc, které pak dala exekutorovi. Za pokus o vraždu jí hrozí až výjimečný trest.

Zvlášť závažný a zrůdný čin vyšetřují jihomoravští kriminalisté. V úterý se v Boskovicích pětatřicetiletá žena pokusila kvůli dluhu zavraždit věřitelku, která jí půjčila peníze.

Pod záminkou, že jí půjčený finanční obnos chce splatit, ženu navštivila a způsobila jí vážná zranění. Napadená žena proto předstírala smrt, což jí pravděpodobně zachránilo život. 

Agresorka pak ještě po napadení své známé prohledala celý byt, aby našla cokoli, co se dá zpeněžit. Našla 57 tisíc v hotovosti, které umírající ženě ukradla a použila na úhradu svého dluhu u exekutora. 

„Policisté ji zadrželi několik hodin po činu. Peníze jsme exekutorovi odňali. V případě uznání viny hrozí obviněné trest až na dvacet let, případně trest výjimečný.“ okomentoval případ mluvčí policie Pavel Šváb.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pokus o vraždu, Boskovice, vražda, policie, peníze, soudní exekutor, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pětatřicetiletá žena se kvůli dluhu pokusila zavraždit svou věřitelku. Po činu jí navíc ukradla skoro 60 tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.