Počasí dnes24 °C, zítra22 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

VIDEO: V útrobách mužových kapes se ztratilo osmnáct akumulátorů, brněnští policisté po něm pátrají

Počátkem nového roku navštívil neznámý pachatel brněnskou velkoprodejnu s nářadím. Odtud z vystaveného nářadí vysunul osmnáct akumulátorových baterií. Brněnští policisté teď po něm pátrají.

Baterie vysunoval z vystaveného nářadí

A dosud neznámé pachateli se dá s jistotou říct, že o akumulátorové baterie do svého domácího nářadí určitě nouzi mít nebude. Neznámý muž si to nakráčel do velkoprodejny s nářadím, kde velice zkušeně, šel rovnou na věc a namířil si to rovnou do uličky s vystaveným elektrickým nářadím. 

„Očividně zkušený zloděj pohotově zkontroloval okolí a drze z vystaveného nářadí vysunul akumulátorové baterie, které si posléze tajně uschoval do vnitřních kapes bundy. Jenomže mu to zřejmě nestačilo, před odchodem ještě stihnul sebrat dalších několik vystavených kusů,“ upřesňuje zlodějovo počínání policejní mluvčí Petr Vala. 

Majiteli prodejny způsobil škodu přesahující 32 tisíc korun a v současné době po něm pátrají policisté z oddělení Brno - Komárov.

Pokud může poznáváte, tak se obraťte na policii

Policistům se podařill získat kamerové záběry, kde jde celá krádež vidět. „Pachatelem je muž bílé pleti, zdánlivého věku kolem 40 let, střední postavy, který měl krátké tmavé vlasy. Oblečený byl do tmavé rozepnuté bundy a modrých riflí. Jestliže zloděje na záznamech poznáváte, volejte linku tísňového volání 158,“ uvádí na svém webu policie. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky akumulátory, krádež, obchod s nářadím, zloděj, nářadí, Brno, Komárov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V útrobách mužových kapes se ztratilo osmnáct akumulátorů, brněnští policisté po něm pátrají  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.