Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

VIDEO: Zloděj se v Brně pokoušel vloupat do aut, skončil v poutech

Pohotovost svědka přivedla brněnské strážníky na stopu muži, který se v noci na čtvrtek snažil vloupat do aut zaparkovaných v okolí Dělnického domu v Židenicích. Muž nakonec skončil v poutech.

Muže tahajícího za kliky zaparkovaných aut si ve středu večer všiml svědek v brněbských Židenicích a ihned zavolal na linku 156. Strážníci požádali volajícího o popis podezřelého, a zeptali se, jakým směrem se muž odebral.

Autohlídka rychle prohledala ulice v okolí židenického Dělnického domu a všimla si člověka postávajícího u osobního vozu v Podpísečné ulici. Strážníci u kliky automobilu uviděli také předmět, kterým se sedmačtyřicetiletý muž mohl pokusit otevřít dveře.

I přes zákonné výzvy se muž pokoušel z místa odejít, strážníci tak použili donucovací prostředky. „Z místa se muž navzdory zákonným výzvám snažil odejít, a tak ho strážníci zastavili s využitím donucovacích prostředků a spoutali ho. Přivolali státní policisty a muže jim předali jako důvodně podezřelého z trestného činu," uzavřel mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Ohodnoť článek

Foto MP Brno

Štítky auta, zloděj, Židenice, strážníci, pouta, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj se v Brně pokoušel vloupat do aut, skončil v poutech  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.