Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Nezajištěná plachta nákladního auta rozbila čelní sklo protijedoucího náklaďáku, policisté hledají svědky

Dopravní policisté hledají svědky včerejší ranní nehody na Blanensku u obce Sebranice, kdy nezajištěná plachta nákladního auta rozbila čelní sklo protijedoucímu nákladnímu autu. Škoda je padesát tisíc korun.

Během včerejšího rána v 6:50 na silnici první třidy č. 43 u Sebranic došlo k nehodě. Řidič nákladního auta, který jel od obce Sebranice směrem na Brno měl pravděpodobně špatně zajištěnou plachtu nástavby, popřípadě návěsu. Plachta se uvolnila v momentě, když se míjel s protijedoucím nákladním autem, které jelo směrem na Letovice. „Čtyřiapadesátiletý muž, který měl vlivem nárazu poškozené čelní sklo, ihned zastavil. Druhý šofér pokračoval dál ve své jízdě směrem na Brno,“ upřesňuje nehodu policejní mluvčí Lenka Koryťáková. 

Policisté vyloučili u poškozeného řidiče alkohol a zdravotníci ho převezli do nemocnice. Škoda byla předběžně vyčíslena na padesát tisíc korun. 

„Pokud jste děj výše popsané události viděli, nebo jej máte natočen na palubní kameře, rádi jej přijmeme. Můžete nás kontaktovat na telefonním čísle 974 631 255 nebo se osobně dostavit na Dopravní inspektorát v Blansku, Bezručova 31. Za Vaši pomoc předem děkujeme,“ uvádí policie. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky čelní sklo, plachta, nehoda, svědci, nákladní automobil, havárie, Sebranice, okres Blansko, Brno, Letovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezajištěná plachta nákladního auta rozbila čelní sklo protijedoucího náklaďáku, policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.