Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Scéna jako z Kobry 11. Policie v brněnských ulicích naháněla auto ve stopadesátikilometrové rychlosti

Celá honička začala na dálnici D1 směrem na Brno. Řidič červeného Subaru sjel u Bohunic a v městských ulicích se snažil setřást policii. V některých místech za ním policie jela až stopadesátikilometrovou rychlostí. Honička skončila nehodou řidiče na Lesné.

Dálniční policii se snažil setřást ve městě

Doslova scéna jako z Kobry 11. Dokonce sedí i místo, kde celá honička začala. V úterý před polednem chtěla dálniční policie zastavit podezřele jedoucí vozidlo. Když však řidič červeného Subaru spatřil modrou barvu policejních majáků, tak se rozhodl pro rychlý úprk. „Před policisty ujížděl vysokou rychlostí po dálnici D1 z Vysočiny směrem na Brno. U Bohunic řidič z dálnice sjel a snažil se policejní hlídky setřást v městských ulicích,“ popisuje začátek honičky policejní mluvčí David Chaloupka. 

V Lesné řidič nezvládl začátku 

Policie do pronásledování poslala všechny dostupné hlídky a přes město ujížděl řidič v některých místech rychlostí přesahující i sto kilometrů v hodině. Na záznamů z kamery jde vidět, že policejní auto v jednom úseku jede rychlostí přesahující dokonce 150 kilometrů v hodině. „Jeho agresivní jízda a také včerejší počasí se mu zřejmě stalo osudným, když v brněnské Lesné nezvládl průjezd zatáčkou a havaroval,“ dodává Chaloupka. 

Řidič byl zdrogovaný a ještě opilý

Možná, že už to řidič vzdal, nebo útěk na nohou pro něj není tak lákavým jako v autě, ale po nehodě už policistům neutekl a skončil v poutech. Krátce po incidentu vyšel najevo i důvod honičky. „Zřejmě stav řidiče za volantem, vyšly mu totiž pozitivní testy drogy a také nadýchal více jak jednu promile alkoholu,“ popisuje Chaloupka. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky honička, havárie, policie, Lesná, Kobra 11, dálnice, Subaru, Lesné, Brno, Dálnice D1, Brno-Bohunice, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Scéna jako z Kobry 11. Policie v brněnských ulicích naháněla auto ve stopadesátikilometrové rychlosti  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.