Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný cizinec ujížděl policistům v Brně ukradenou Audi Q5, naboural šest aut

Honičku jako z akčního filmu mají za sebou brněnští policisté. Postaral se o ni devětatřicetiletý cizinec, který pod vlivem amfetaminu řídil auto ukradené v Rakousku.

V noci na pátek si před pátou hodinou ráno všimli policisté z dálničního oddělení v Mikulově osobního auta Audi Q5, které mělo registrační značky z jiného vozidla. Policisté tak chtěli auto zastavit a zkontrolovat.

Řidič však dupl na plyn a začal ujíždět vysokou rychlostí směrem k Brnu. Tam už na něj čekaly další policejní hlídky. Muži se podařilo ještě sjet do města, v ulici Zvonařka ale ve vysoké rychlosti nezvládl průjezd zatáčkou a s autem boural.

Z místa se pak snažil utéct. V tu chvíli však přijížděla nejbližší hlídka policistů a muž doběhl jen k nedalekému plotu. Tam už ho policisté dopadli.

„Řidič podstoupil orientační test na přítomnost drog s pozitivním výsledkem na amphetamin," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. Při nehodě řidič navíc poškodil 6 zaparkovaných aut. Kriminalisté později zjistili, že Audi bylo ukradeno v Rakousku. „Devětatřicetiletý muž ze sousedního státu byl zadržen. Na případu spolupracujeme i s rakouskými kolegy," uzavřel Šváb.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krádež, Audi Q5, drogy, Rakousko, honička, pčr, zvonařka, Brno, Pavel Šváb, Audi, Mikulov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný cizinec ujížděl policistům v Brně ukradenou Audi Q5, naboural šest aut  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.