Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloději okradli v Brně ženu na půlnoční mši, jednoho z nich zamkl kostelník s ministrantem

Zloděj a zlodějka si poslední v roce vyhlédli na mši starší ženu, kterou okradli na toaletě. Zloději se podařilo sebrat starší ženě peněženku, ale zlodějka už takové štěstí neměla. V kostele ji zamkl kostelník s ministrantem a zavolali policii.

Zloději, kteří do nebe určitě nepůjdou

Zloději, kterým neni nic svaté. Takhle přesně je pojmenovali policisté po jejich téměř novoročním kousku. Policii známá dvojice zlodějů, kterou tvoří čtyřiačtyřicetiletá žena a stejně starý muž, si na poslední den v roce vybrala opravdu netradiční místo pro svůj zlodějský kousek. V brněnském kostele si na mši vyhlédli starší ženu. 

Dvojice svůj cíl doslova doprovodila až na záchod

Starší žena se před odchodem z kostela rozhodla, že si ještě odskočí na toaletu, kde se vtlačila také zlodějka s tím, že si potřebuje umýt ruce. „Poškozená přešla do druhé kabinky a uzamknula se, ale i to bylo málo. Dvojici se podařilo dveře otevřít opět s výmluvou, že obviněné není dobře. V tom poškozená pochopila, že ji chtějí okrást a snažila se dostat ke kabelce, kterou měla pověšenou na háčku, to se jí nepodařilo,“ upřesňuje situaci policejní mluvčí Petra Hrůzová. 

Ženu zastavila boží síla, muž sotva stihl popřát "Šťastný Nový rok"

Zlodějka násílím natlačila starší ženu na toaletu a její komplic ženě mezitím vytáhl peněženku z kabelky a rozhodl se pro útěk. Jeho spolupachatelka takové štěstí neměla a udeřila proti ní doslova boží síla. „Tu v objektu zamknul pan kostelník s ministrantem a zavolali policii,“ popisuje Hrůzová. Ani muž se dlouho neradoval ze svého lupu, protože toho policie zadržela čtyřicet minut po půlnoci 1. ledna 2020. Je tedy dost možné, že policie může odváděla a za zády jim vítězoslavně zněly novoroční ohňostroje.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky mše, zloději, starší žena, ministrant, kostelník, policie, toaleta, kostel, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději okradli v Brně ženu na půlnoční mši, jednoho z nich zamkl kostelník s ministrantem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.