Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Dva muži okradli v brněnské restauraci nicnetušícího hosta. Poznáte je?

Dva chladní kapsáři koncem měsíce listopadu úřadovali v jedné brněnské restauraci. V ní si zkušení darebáci za oběť vyhlédli nicnetušícího šedesátiletého muže. Tomu se bohužel vymstilo, že o neměl své odložené bundě přehled.

Zloději si na konci listopadu v restauraci v Žabovřeskách nenápadně přisedli k vedlejšímu stolu. Mladší z mužů se dal okamžitě do práce a prohrabával bundu opřenou o sousední židli, ke které byl zády. Trvalo mu přitom dlouhých deset minut, starší komplic mu mezitím dával posunky přesnější pokyny. Nakonec ukradli plnou peněženku, přičemž majiteli způsobili škodu převyšující částku 10 tisíc korun.

„V současné době po nich marně pátrají policisté z obvodního oddělení Brno – Žabovřesky pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

„Jestliže zloděje na záznamech poznáváte, volejte linku tísňového volání 158, či popřípadě se můžete obrátit přímo na brněnské policisty na telefonní lince 974 624 210," vyzval mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krádež, Brno, kavárna, video, pátrání, Žabovřesky, restaurace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva muži okradli v brněnské restauraci nicnetušícího hosta. Poznáte je?  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.