Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po řidiči, který v Bystrci srazil staršího muže a ujel

Policie pátrá po řidiči, který dnes ráno těsně před sedmou hodinou srazil v Bystrci seniora a z místa nehody ujel. K dispozici mají kamerový záznam a o pomoc žádají širokou veřejnost a případné svědky.

Těsně před sedmou hodinou ranní se dnes v Bystrci vydal postarší muž na přechod pro chodce v záměru přejít ulici Odbojářskou. Za krátkou chvilku poté, co se do vozovky vydal, se vyřídilo auto a chodce srazilo. Jeho řidič však místo zastavení přidal plyn a z místa nehody ujel. Po incidentu má senior poraněnou levou ruku. 

Policie pátrá jak po řidiči zmíněného auta, tak po svědcích události. Především tedy po pohotové ženě která sraženému chodci po nehodě nabídla pomoc. 

V souvislosti s dopravními nehodami apelujeme na chodce, aby nosili reflexní prvky. I když ve městech a obcích není zákonem nošení reflexních prvků přikázané, my to rozhodně doporučujeme.“ říká mluvčí policie David Chaloupka. „K většině střetů s chodcem dojde právě ve městech. Někteří chodci sice reflexní pásky mají, ale stočené na batohu na zádech, takže stejně nejsou vidět. Ideálni je umístění, kdy je reflexní prvek vidět z co nejvíce směrů.“ dodává. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, pátrání, chodec, ujel, Bystrc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po řidiči, který v Bystrci srazil staršího muže a ujel  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.