Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nedbal značky se sedmdesátkou a vyletěl ze silnice. Dvacetiletý řidič skončil po nárazu do stromu v nemocnici

Rychlou jízdu si chtěl užít teprve dvacetiletý řidič Nissanu. Před ostrou zatáčkou však nepřibrzdil a vyletěl ze silnice. Tento husarský kousek ho mohl stát život, auto narazilo přímo do stromu. Zraněný byl převezen do nemocnice.

Rychlá jízda málem stála teprve dvacetiletého mladíka život. V pondělí večer se ve svém Nissanu vydal na rychlou jízdu tmou, mezi Lužicemi a Josefovem ho však překvapila zatáčka. Mladík pravděpodobně nedbal značky, která omezovala rychlost na 70 km v hodině, v daleko větší rychlosti řidič zatáčku nevybral a skončil ve stromě.

Po havárii museli řidiče z auta vyprostit hasiči a zraněného jej ozvezla sanitka do nemocnice. Dechová zkouška alkohol vyloučila. 

Řidiči by neměli podceňovat situace, které jde předvídat. Zimní měsíce s sebou často přinášejí mokrou nebo namrzlou vozovku a tak je vhodné vždy před zatáčkou počítat s možností, že se vozidlo může dostat do smyku.“ varuje před nebezpečím havárií v zimním období mluvčí policie Petr Zámečník. 

Uberte tedy rychlost a předcházejte podobným nehodám, které mohou mít vážné nebo i fatální následky.“ vyzývá řidiče policista.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, hodonínsko, auto, policie, varování, nemocnice, strom, Nissan, havárie, Lužice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nedbal značky se sedmdesátkou a vyletěl ze silnice. Dvacetiletý řidič skončil po nárazu do stromu v nemocnici  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.