Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO/VIDEO: Policie pátrá po maskovaném lupiči z benzínky. Na obsluhu mířil pistolí

Pátého prosince se asi pětadvacetiletý lupič přišel obohatit na Hodějickou benzínku. Na prodavačku vytáhl pistoli a chtěl peníze. Ta ale žádné neměla, maskovaný lupič se proto spokojil s cigaretami. Policie sestavila jeho portrét a po muži usilovně pátrá.

Ve čtvrtek 5. prosince přišel na benzínovou pumpu asi pětadvacetiletý muž, který se zezačátku jen rozhlížel. Po chvíli vytáhl pistoli a po obsluze začal s namířenou zbraní vyžadovat peníze. Prodavačka však žádnou hotovost neměla, lupič se proto spokojil s několika krabičkami cigaret. Podle výpovědi obsluhy a kamerového záznamu se kriminalistům podařilo sestavit podobiznu muže, po kterém teď policie pátrá.

Asi pětadvacetiletý muž bílé plati byl přibližně 170 cm vysoký, štíhlé až velmi hubené postavy.  Na sobě měl látkovou bundu s černou kapucí. Bunda měla v horní třetině maskáčový vzor a úplety na rukávech a v pase. Dále měl mikinu s nasazenou černou kapucí, kšiltovku tmavé barvy a rifle s vydřením v oblasti kolen. Na nohou měl pachatel červené sportovní boty s bílou podešví a na rukou černé vlněné rukavice.

Celkově působil jako klidný člověk, čistě oblečený, ale nepečující o svůj zevnějšek. Měl nedbale upravený plnovous tzv. několikadenní strniště s prosvítajícími místy. A také neudržovaný chrup – zažloutlé zuby a mezi nimi černé mezery. Mluvil česky bez přízvuku.“ doplňuje mluvčí policie Alice Musilová. a prosí veřejnost o pomoc v pátrání. Jakoukoli informaci o případu policie uvítá na lince 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky lupič, přepadení, benzínka, pátrání, policie, Vyškovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO/VIDEO: Policie pátrá po maskovaném lupiči z benzínky. Na obsluhu mířil pistolí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.