Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

FOTO: V bytě plném chemikálií našli mrtvého muže. Podle sousedů to byl podivín, co měl rád chemické pokusy

Obava sousedů o život nájemníka bytu v Šámalově ulici v Brně spustila v pondělí dopoledne rozsáhlou policejní akci. Policisté našli v bytě mrtvého dvaačtyřicetiletého muže, ležel v bytě plném chemikálií. Evakuovali tak 25 obyvatel sousedních domů, na místě operovali celé odpoledne pyrotechnici. Muž nezemřel násilnou smrtí, podle sousedů šlo o podivína, kterého bavily chemické pokusy.

Pro obyvatele okolních domů přistavili hasiči evakuační autobus. Část Šámalovy ulice byla uzavřena jak pro pěší, tak i pro dopravu. Na místě operují policejní pyrotechnici i chemici hasičské záchranné služby.

Podle sousedů měl zemřelý obyvatel domu rád chemii a chemické pokusy. „Pyrotechnici a chemici na místě zároveň, jaké látky v bytě a přilehlém sklepě muž nashromáždil, zda a jak mohou tyto být nebezpečné. Podle prvních odhadů se práce na místě protáhnout nejméně do večerních hodin," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Obyvatelé evakuovaných domů zatím čekají na rozhodnutí, jestli se mohou vrátit do svých bytů. „Policisté už v průběhu odpoledne spolu se zástupci městské části připravovali možný krizový scénář, který by nastal v případě, že bude nutné zachovat evakuaci trojice domů," dodal Malášek.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky šámalova, úmrtí, ulice, evakuace, chemikálie, pokusy, dům, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: V bytě plném chemikálií našli mrtvého muže. Podle sousedů to byl podivín, co měl rád chemické pokusy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.