Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Důchodkyně z Brna objížděla několik měsíců auta klíčem. Vadilo jí, že jich je hodně

Několik měsíců policistům unikala, spravedlivé ruce zákona se nakonec nevyhne. Brněnští policisté chytili seniorku, která od srpna do listopadu objížděla náhodně vybraná auta klíčem. Důvod? Vadilo jí, že je aut v Brně moc.

Policisté z Králova Pole pátrali po šestašedesátileté ženě několik měsíců. Mezitím stihla způsobit škodu na několika autech ve výši 60 tisíc korun. Přestože měli policisté k dispozici kamerové záznamy, vyšetřování nepřineslo žádné konkrétní stopy. Kriminalisté to však nevzdali a jejich vytrvalost nakonec přinesla ovoce.

„Díky důkladnému šetření v okolí poškozených vozidel nakonec zjistili informace ke konkrétní ženě. Když se s touto potkali osobně, měli hned jasno. Její podoba věrně odpovídala zajištěným záznamům, takže se jim při výslechu k poškrábání vozidel nakonec přiznala," uvedl policení mluvčí David Chaloupka.

„Důvod proč druhým škodila je zarážející. I když seniorka žádné auto nevlastní, rozčilovalo ji množství parkujících vozidel natolik, že se neovládla a svazkem klíčů jim škrábala do laku," uzavřel Chaloupka.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky auta, klíče, důchodkyně, Brno, Královo Pole

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Důchodkyně z Brna objížděla několik měsíců auta klíčem. Vadilo jí, že jich je hodně  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.