Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Strážníci řešili spor dvou seniorek. Jedna má exkrementy ve schránce, druhá odpadky před dveřmi

Dvě třiasedmdesátileté seniorky z domu v západní části Brna mají opravdu vyostřený vztah. První z důchodkyň ukázala strážníkům odpadky ve své poštovní schránce a dodala, že kdysi se tam objevily i exkrementy. Druhá seniorka má zase odpadky před dveřmi.

Hlavně se naladit na vánoční náladu

Svátky klidu, míru a lásky. Toto je přesné znění sloganu, kterým se určitě neřídí dvě třiasedmdesátileté seniroky z domu v západní části Brna. Při příjezdu strážníků důchodkyně ukázala svou poštovní schránku plnou drobných odpadků. „Dodala, že v poslední době uvnitř našla údajně také zvířecí exkrementy a vulgární dopis,“ doplňuje spor seniorek mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba. 

Spravedlnost ve vlastních rukou - za kouření exkrement ve schránce

Strážníci se zastavili i u sokyně první seniorky. Ta měla také problém s odpadem, ale té ho naopak někdo nechává před dveřmi. Zároveň také dodala, že opakovaně posílala první seniorce dopisy s výzvou, aby přestala v bytě kouřit.  „Strážníci ji ale hned upozornili, že kouřením ve vlastním bytě se sousedka žádného protiprávního jednání nedopouští,“ dodává Šoba.

Spor mezi seniorkami se táhne už delší dobu. „Případ tedy s podezřením na přestupek proti občanskému soužití strážníci postoupili správnímu orgánu. Tomu při rozhodování o míře zavinění obou účastnic sporu poslouží i záznam z kamer v domě,“ doplňuje Šoba. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky spor, seniorky, důchodkyně, exkrement, odpadky, odpad, dům, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci řešili spor dvou seniorek. Jedna má exkrementy ve schránce, druhá odpadky před dveřmi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.