Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Noční přepadení v Brně. Útočník si vyhlédl mladou dívku, zezadu ji napadl a pak okradl

Bezbrannou ženu praštil útočník v prázdném brněnském parku do hlavy a ukradl jí kabelku s věcmi za 16 tisíc. Policie pátrá po lupiči i případných svědcích.

Dvaadvacetiletá žena se stala obětí loupežného přepadení. Když se vracela z večírku domů, padla do oka zatím neznámému lupiči. Ten ji nejdřív sledoval a čekal na vhodnou příležitost. 

Brněnský park Studánka, který zel prázdnotou, se mu nejspíš zdál jako ideální ke zločinu. Když si byl jistý, že ho nikdo nevyruší, zaútočil.  Ve chvíli, kdy se mladá žena dostala na schodiště, k ní okamžitě přiskočil a jedním úderem do hlavy ji srazil k zemi. Z ruky jí vytrhl kabelku a z místa utekl. Bezbranná žena tak přišla o věci v hodnotě 16 tisíc korun. 

"Kriminalistům se podařilo zajistit několik kamerových záznamů. Na nichž je zachycen muž, který se v inkriminovanou dobu nacházel poblíž loupežného přepadení a mohl by kriminalistům významným způsobem přispět k jeho objasnění. Pokud muže poznáváte, dejte nám vědět na lince tísňového volání 158." dodává policejní mluvčí Petr Vala. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky lupič, mladá žena, kabelka, svědek, Brno, Studánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Noční přepadení v Brně. Útočník si vyhlédl mladou dívku, zezadu ji napadl a pak okradl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.