Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nenechavý zloděj udělal pořádný malér brněnskému účetnímu. Sebral peníze, elektroniku i notebook s účetnictvím několika klientů

Neznámý zloděj se vloupal do rodinného domu a ukradl všechno, co mu přišlo pod ruku. Nespokojil se s ale s finanční hotovostí ani drobnou elektronikou a šestašedesátiletému účetnímu sebral i notebook s účetnictvím několika klientů. Majiteli způsobil škodu přes třicet tisíc.

Do prázdného rodinného domu šestašedesátiletého účetního se vloupal neznámý pachatel a natropil pořádnou spoušť. Nejprve se do domu snažil dostat oknem, když mu však práce nešla příliš od ruky, rozhodl se poničit vchodové dveře a vniknout do příbytku klasičtějším způsobem. 

Dům pak ve snaze najít cokoli cenného převrátil vzhůru nohama a postupně sebral nalezenou videokameru, externí harddisk, fotoaparát i veškerou pečlivě uschovanou finanční hotovost. 

Zloděj pak panu účetnímu způsobil pořádný malér, když při hledání lupu našel i pracovní notebook s uloženým účetnictvím hned několika klientů. Aby úspěšnou zlodějskou výpravu oslavil, odnesl si poberta i tři lahve whiskey. 

„Policisté vloupání prošetřují pro trestné činy krádež a porušování domovní svobody, kdy podle prvotního šetření by měla být majiteli způsobena škoda převyšující částku 32 tisíc korun.“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky účetní, notebook, zloděj, Brno, účetnictví, elektronika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenechavý zloděj udělal pořádný malér brněnskému účetnímu. Sebral peníze, elektroniku i notebook s účetnictvím několika klientů  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.