Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Agresivní manžel dlouhodobě týral svou ženu a děti, mlátil je až do krve pěstmi

Muž surově mlátil svou družku i děti. Nebezpečného tyrana, který agresivně ubližoval celé své rodině, vyhostili policisté z obydlí, teď mu hrozí osm let za mřížemi.

Pořádně ošklivý příběh se odehrával za zdmi hodonínského obydlí. Za zavřenými dveřmi muž dlouhodobě týral psychicky i fyzicky celou svoji rodinu. Policistům se podařilo zjistit, že tento muž opakovaně napadal svou družku zejména v opilosti, jeho agresivita se navíc stupňovala. Nebál se použít od nejvulgárnějších nadávek až po pěsti. Žena si ze střetu se svým druhem pravidelně odnášela podlitiny a krvavá zranění, příkoří, která se jí dějí, však pravděpodobně ze strachu hlásit na policii nešla. 

Ke svým dětem se agresivní muž choval dost podobně. Ty se navíc často stávaly svědky toho, jak jejich otec tyranizuje jejich matku. Policisté se proto rozhodli násilníka na deset dnů ze společného obydlí vykázat. 

"Zároveň proti němu bylo zahájeno trestní řízení pro podezření ze spáchání trestného činu Týrání osoby žijící ve společném obydlí. V případě, že by mu byla prokázána vina, tak může být odsouzen až na osm let odnětí svobody." oznámil policejní mluvčí Petr Zámečník.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky agresor, policie, týrání, děti, manželka, hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní manžel dlouhodobě týral svou ženu a děti, mlátil je až do krve pěstmi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.