Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Padesátiletý stalker tyranizuje zprávami bývalou přítelkyni. Místo romantiky si vypsal pobyt ve vězení

Zlomené srdce dokáže pořádně potrápit. Kvůli nezvládnutému rozchodu teď padesátiletý muž nedostane pouze tučný účet za telefon, ale možná mu milostné pobláznění zařídí i pobyt ve vězení. Svou bývalou přítelkyni totiž obtěžuje stovkami zpráv denně.

Že je neustálé používání telefonu problémem spíše mladších generací jednoznačně vyvrací padesátiletý muž ze Znojemska. Toho zlomené srdce a stovky odeslaných zpráv dovedou možná až do vězení. 

S nešťastníkem se letos rozešla přítelkyně, což muž velmi špatně nese. Když před měsícem zjistil, že si jeho bývalá milá našla nového partnera, rozhodl se vzít osud do vlastních rukou a svou lásku přesvědčit, aby se k němu vrátila.

Denně jí proto muž začal posílat desítky textových zpráv, ve kterých řeší jejich již neexistující vztah. Během jednoho víkendu jich zvládl odeslat dokonce i 1300. Zprávy však ženu nijak netěší, naopak ji neustále pípající telefon obtěžuje natolik, že se s problémem svěřila policii.  

„Případem se nyní zabýváme pro podezření z nebezpečného pronásledování. Muži podle trestního zákoníku hrozí až rok odnětí svobody. “ dodává mluvčí policie Lenka Drahokoupilová

   

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky stalker, policie, telefon, sms, obtěžování, Znojmo, věznice, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Padesátiletý stalker tyranizuje zprávami bývalou přítelkyni. Místo romantiky si vypsal pobyt ve vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.