Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Partnerské hádky dovedly policisty k pěstírnám konopí

Hádky mezi partnery se mnohdy mohou zvrtnout a někdy i skončit policejním zásahem. Dva páry v okolí Brna však své rozepře zakončily velmi zákeřně a v afektu na sebe účastníci prozradili víc, než chtěli. V obou případech se krom dlouho rostoucího vzteku na povrch vyklubala také pěstírna konopí.

Nejen pořádný konflikt rostl pravděpodobně dost dlouho ve dvou domácnostech na Brněnsku. Před několika dny řešili policisté první případ domácích nepokojů v malé vesničce poblíž Rajhradu. Tady se do hádky pustil bývalý manželský pár. Dříve však, než policisté stihli dorazit, muž z místa odešel. 

Jeho bývalá žena však pravděpodobně cítila pořádnou křivdu a přivolané hlídce prozradila, že má její ex ve sklepě pěstírnu marihuany. Místo jim navíc ochotně ukázala. Policisté našli v prostorech pod domem speciální kontejner se vzrostlým konopím. 

Tentokrát se přiznal sám pěstitel

Velmi podobný scénář měla událost, kam zavítali Rosičtí policisté. Spor mezi šestačtyřicetiletou ženou a jejím o osm let mladším přítelem, v němž hrál velkou roli alkohol, vyřešili rychle. Muž si sbalil své osobní věci a měl se k odchodu, na poslední chvíli se však ještě otočil pro něco důležitého do sklepa. 

Po několika minutách se ze spodní části domu vrátil s usušenou rostlinou konopí a přiznal, že další suší. Ve sklepě následně  policisté skutečně objevili další zásoby. 

„Oba muži musí nyní počítat se stíháním za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy.“ uzavírá případ mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky marihuana, policie, hádka, manželé, konopí, Brno, sklep, Rajhrad, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Partnerské hádky dovedly policisty k pěstírnám konopí  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.