Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kriminalisté odhalili pěstírnu marihuany. Zabavili skoro dvě stovky rostlin

Policistům z blanenského toxi týmu se v pondělí 11. listopadu podařilo zajistit nelegální pěstírnu konopí. Ve vazbě skončili tři lidé.

Nelegální pěstírnu konopí  v rodinném domě objevili blanenští kriminalisté. Dva muži a jedna žena tady dlouhodobě nelegálně pěstovali konopí, aby z něj získali psychotropní látku. Všichni skončili v policejní cele.

Nemilé probuzení

Po důsledném a intenzivním prověřování se policistům z toxi týmu podařilo zjistit, kde se pěstírna nachází. V pondělí 11. listopadu tak byla krátce po deváté hodině zahájena akce a policisté vyrazili do zjištěné lokality na Starém Blanensku. Díky příkazu k domovní prohlídce se kriminalisté dostali do rodinného domu.

„Zde na ně čekaly dvě pěstírny, včetně profesionálního moderního zařízení a poměrně nákladné technologie k pěstování rostlin konopí. Policisté během akce zadrželi dva muže ve věku 45 a 44 let a ženu 29 let. Zajistili téměř dvě stě kusů vzrostlých rostlin konopí a část již zpracované marihuany,“ uvedla tisková mluvčí policie Lenka Koryťáková.

Čeká je vězení

Oba muži i mladá žena byli převezeni do policejní cely, kde čekají na vzetí do vazby. Veškeré produkty marihuany i rostliny byly na místě zabaveny a odvezeny nákladním autem. Kriminalisté šetřením zjistili, že pěstírnu provozovali delší dobu. V nejbližších dnech bude všem třem zadrženým sděleno obvinění ze spáchání trestného činu za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Pěstírna marihuany na Blanensku

Středa, 13. listopadu 2019, 12:30

Pěstírna marihuany na Blanensku
Pěstírna marihuany na Blanensku

Autoři | Foto PČR

Štítky pěstírna, PČR, marihuana, rostliny, konopí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté odhalili pěstírnu marihuany. Zabavili skoro dvě stovky rostlin  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.