Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Před projíždějící autobus náhle vyběhl chodec, jedna z cestujících se při brždění zranila

Neopatrným a náhlým vstupem na přechod způsobil neznámý chodec neštěstí. Autobus, který touto cestou právě přijížděl, musel prudce zabrzdit a způsobil tak zranění jedné z cestujících. Policie pátrá po svědcích nehody.

V pátek před třetí hodinou se ve Veselí nad Moravou stala nešťastná událost. Ulicí Stolářskou projížděl autobus Irisbus, který se vydal klasicky po svém okruhu k autobusovému nádraží. Na místním přechodu pro chodce mu však nečekaně do silnice vstoupil chodec. 

Řidič okamžitě zareagoval a prudce zabrzdil, chodec tak vyvázl bez úmy na zdraví. To se však nedá říci o všech cestujících v autobusu. Jedna z nich při brždění utrpěla zranění. 

Poblíž zmiňovaného přechodu mělo v tu dobu stát červené osobní auto, po kterém teď policisté pátrají. Jeho řidič by mohl být důležitým svědkem. Krom něj policie vybízí také jiné případné svědky, kteří by do případu mohli vnést více informací. 

„Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k řádnému objasnění. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.“ vyzývá veřejnost mluvčí policie Petr Zámečník. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky doprava, autobus, zranění, přechod, policie, Iveco Bus, Veselí nad Moravou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před projíždějící autobus náhle vyběhl chodec, jedna z cestujících se při brždění zranila  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.