Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po čelní srážce dvou auta zemřeli na Znojemsku čtyři lidé, dítě převezli ve vážném stavu do nemocnice

Tragické následky měla v pondělí večer nehoda tří aut na silnici ze Znojma do Moravských Budějovic. Osobák Audi vyjel do protisměru a čelně se srazil s Volkswagenem. V něm cestovala žena s dítětem, řidička na místě zemřela, dítě utrpělo vážná zranění. V Audi na místě zemřeli tři cestující.

Čtyři lidé bohužel zemřeli ještě před příjezdem našich posádek, jejich zranění byla neslučitelná se životem. Dítě ve vážném stavu jsme letecky převezli do brněnské dětské nemocnice, ženu s mnohočetnými poraněními a na řízené ventilaci jsme převezli do bohunické fakultní nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Podle policejní mluvčí Kamily Haraštové vyjelo auto značky Audi z neznámého důvodu do protisměru a čelně se srazilo s protijedoucím Volkswagenem. Tři cestující ze čtyř  v Audi zemřeli na místě.

Zraněním na místě podlehla také řidička Volkswagenu.  Dítě, které vezla v autě utrpělo vážná zranění. „Dítě odvezli záchranáři, stejně jako jedinou přeživší pasažérku z audi," uvedla Haraštová.  Řidič škodovky, který jel za Volkswagenem, utrpěl lehká zranění.

Foto ZZS JMK

Štítky nehoda, Znojemsko, úmrtí, čtyři lidé, dítě, zraněné, Audi, nemocnice, Volkswagen, úraz, okres Znojmo, Znojmo, Moravské Budějovice, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po čelní srážce dvou auta zemřeli na Znojemsku čtyři lidé, dítě převezli ve vážném stavu do nemocnice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.